Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@06:51:17 GMT

نمایش عروسک های فرهنگی ۵۲ ملل جهان واقوام ایرانی

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۷۹۳۲۸

نمایش عروسک های فرهنگی ۵۲ ملل جهان واقوام ایرانی

به گزارش خبرنگار مهر، بهناز مرادی مدیر موزه تاریخ شهر آمل ظهر یکشنبه در حاشیه برپایی نمایشگاه عروسک ملل در آمل گفت: در این نمایشگاه حدود ۱۵۰ عروسک به عنوان نماد فرهنگی ۵۲ کشور جهان و نیز ۵۰ عروسک از اقوام بومی ومحلی ایران در موزه تاریخ شهر آمل به نمایش وتماشای عموم گذاشته شد.

بهناز مرادی افزود: هدف از برپایی این نمایشگاه و نمایش عروسک های ملل، معرفی نمادهای فرهنگی هرکشور با معرفی، اقوام، لباس‌ها، قصه‌ها و افسانه‌ها با همکاری موزه عروسک های ملل تهران و موزه تاریخ شهر آمل بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد، نمایش عروسک های ملل،  نمادی از پوشش اقوام و استان های مختلف و زبان گویای آداب و رسوم و سنن اقوام ایران اسلامی است ونمادهای فرهنگی ۵۲ کشور شرکت کننده دراین موزه تاریخ شهر آمل است.

مدیر موزه تاریخ شهر آمل ادامه داد: اقشار مختلف مردم به ویژه دانش آموزان در این موزه با بهره مندی از زبان هنر می توانند با پوشش اقوام مختلف و آداب و رسوم آنان آشنا شود.

مرادی اظهار کرد: با هدف معرفی موزه تاریخ شهرآمل به شهروندان واستفاده از ظرفیت های هویت بخشی به شهروندان، پیش ازاین نیز موزه آمل میزبان آثارنقاشی کمالک الملک بوده که با استقبال خوب شهروندان آملی مواجه شده بود.

عروسک های ملل در راه موزه های استانها

مدیرموزه عروسک های ملل تهران هم دراین خصوص با بیان اینکه نمایشگاه سیار عروسک ها ملل نخستین بار پس از تهران در موزه تاریخ شهرآمل به نمایش گذاشته می شود، از انتقال این عروسک ها در قالب نمایشگاه های سیار در دیگر استانهای کشور خبر داد.

مسعود ناصری افزود: آثار ارائه شده در موزه آمل تا یکم اسفندماه صبح وعصر برای بازدید علاقمندان برپا است.

کد خبر 4544670

منبع: مهر

کلیدواژه: آمل اداره کل ارشاد مازندران عروسک بومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۹۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای گنجینه‌های تاریخی حیدرآباد به دست متخصصان ایرانی

در تفاهم‌نامه‌ای بین مرکز بین‌المللی میکروفیلم نور و سازمان میراث فرهنگی تلنگانه قرار شده است آثار موزه باستان‌شناسی حیدرآباد احیا خواهد شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، موزه باستان‌شناسی حیدرآباد با امضای تفاهمنامه‌ای بین سازمان میراث فرهنگی تلنگانه و مرکز بین‌المللی میکروفیلم نور، رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در دهلی، جانی دوباره خواهد گرفت. این تفاهمنامه در حضور خانم شایلاجا رامایر قائم‌ مقام وزیر جوانان و گردشگری ایالت تلنگانه، خانم باهارتی هولیکاری، مدیر سازمان میراث فرهنگی و دکتر مهدی خواجه پیری، رئیس مرکز بین‌المللی میکروفیلم نور، به امضا رسید.

موزه باستان‌شناسی حیدرآباد با بیش از 30 هزار اثر نفیس، از جمله نسخه‌های خطی بی‌نظیر، نقشه‌های کهن، کتیبه‌ها، سکه‌ها، مینیاتورها و اسناد، گنجینه‌ای بی‌مانند از تاریخ و فرهنگ را در خود جای داده است. این موزه تحت برنامه‌ای جامع، توسط مرکز بین المللی میکروفیلم نور و کارشناسانی از ایران مرمت، فهرست‌نویسی و دیجیتال‌سازی خواهد شد.

مجموعه کم‌نظیر آثار موزه حیدرآباد، که شامل بزرگترین مجموعه سکه‌های جهان و همچنین مومیایی 2500 ساله شاهزاده نایشو از مصر می‌شود، حکایت‌گر دوره‌ های مختلف تاریخی از جمله مغول، بهمنی و تغلق است. این گنجینه گرانبها، یادگار آخرین نظام حیدرآباد، میر عثمان علی‌خان بود و برای حفظ و نگهداری به سازمان میراث فرهنگی تلنگانه سپرده شده است.

مرکز میکروفیلم نور پیش از این با 51 کتابخانه در هند همکاری داشته و پروژه‌های مرمت، بازسازی، دیجیتال‌سازی و فهرست‌نویسی را با موفقیت به انجام رسانده است.

بزرگترین شاعر شیعی کشمیر

خواجه‌پیری، رئیس مرکز میکروفیلم نور، در این مراسم گفت: امضای این تفاهمنامه، نویدبخش همکاری‌های ارزشمند بین ایران و هند در زمینه حفظ و احیای میراث فرهنگی مشترک دو کشور است. بدون شک، تبادل دانش و تخصص در این زمینه، به حفظ گنجینه‌های زبان فارسی برای نسل‌های آینده کمک خواهد کرد.

مرکز میکروفیلم نور، در راستای حفظ و نگهداری اسناد تاریخی ارزشمند، دو پروژه بزرگ دیجیتال‌سازی را در حال حاضر در دست دارد. این پروژه‌ها شامل 33 میلیون‌ سند فارسی از موسسه تحقیقاتی آرشیو تلنگانه و مجموعه دو هزار نسخ خطی فارسی و عربی انجمن ترقی اردو می‌شود. تاکنون، سه میلیون و 600 هزار سند از آرشیو تلنگانه دیجیتال‌سازی شده و 412 هزار سند نیز مرمت و 26 جلد فهرست از آن به چاپ رسیده است.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • با عشق به ایران در ارمنستان (+عکس)
  • نمایش ۵۹ شیء تاریخی به زودی در موزه‌های استان همدان
  • برپایی نمایشگاه آثار آندره سوروگیان درباره شاهنامه در ایروان
  • بازدید رایگان از موزه تنوع زیستی پارک پردیسان برای یک هفته
  • با عشق به ایران در ارمنستان
  • پیوندهای قومی بخش مهم شناسنامه اقوام ایرانی است
  • ضرورت برگزاری جشنواره فیلم اقوام ایرانی با قدرت و کیفیت
  • دراین موزه حسابی بچگی کنید | نوستالژی هایی که هیچ کجا پیدا نمی شوند
  • احیای گنجینه‌های تاریخی حیدرآباد به دست متخصصان ایرانی
  • بازار اصفهان نباید در معرض تهدید باشد/ موزه فرهنگ و تاریخ نصف جهان برای دنیا جذاب است