Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-02@06:22:07 GMT

برپایی نخستین نمایشگاه عروسک های ملل در مازندران

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۸۰۴۲۴

برپایی نخستین نمایشگاه عروسک های ملل در مازندران

به گزارش خبرنگار ایرنا، نخستین نمایشگاه اقوام و ملل ایران در موزه تاریخی آمل از امروز تا چهارشنبه یک اسفند ماه، از ساعت 8 صبح الی 17 برای بازدید علاقه مندان باز است.
این مجموعه عروسکی ، حاوی اداب و رسوم ، پوشش و شرایط اجتماعی اقوام مختلف ایرانی و غیر ایرانی است.
با توجه به اینکه موزه عروسکی اقوام و ملل ایرانی با بیش از 2 هزار و 500 اثر در تهران دارای محل دائمی است، هر ساله برای گسترش دامنه بازدید این آثار، به مناطق مختلف کشور کوچ می کند تا همه بتوانند ازاین مجموعه دیدن کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر موزه عروسک های ملل در حاشیه برپایی در جمع خبرنگاران هدف از برگزاری موزه عروسک های ملل آشنایی مخاطبان بخصوص نسل جوان جامعه با فرهنگ، تاریخ، پوشش، قصه ها و افسانه های مختلف ملت های جهان اعلام کرد.
وی افزود: در سال 1396 بخش عروسک های ایران از عروسک های ملل جدا شد و از 26 منطقه ایران عروسک های محلی و ساخت مردم به عنوان موزه عروسک و فرهنگ اقوام ایرانی در معرض نمایش گذاشته شد تا بازدید کنندگان با عروسک های اقوام مختلف ایرانی نیز آشنا شوند.
مسعود ناصری دریایی گفت: مازندران چهارمین مقصد موزه عروسک های ملل می باشد و قبل از آن موزه عروسک های ملل سه دوره به استان قزوین سفر کرده است و بعد مهمان لارستان استان فارس بوده است و پس از سفر به خراسان جنوبی راهی استان مازندان شد.
وی در آخر گفت: امیدواریم این نمایشگاه شروعی باشد برای همکاری ما با استان مازندران تا بتوانیم عروسک های مختلف این منطقه راشناسایی و جمع آوری کنیم و همچنین کارگاه های آموزشی را برای نحوه ساخت عروسک های مازندرانی برپا کنیم.
موزه عروسک های ملل یک موزه خصوصی است که در سال 1393 برای اولین بار با جمع آوری عروسک های 80 کشور جهان در تهران تاسیس شد.
گفتنی است نمایشگاه موزه عروسک های ملل و اقوام از تاریخ 28 بهمن تا 1 اسفند ماه در آمل دایر است.
9919/1899
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جشنواره فجر قیمت گوشت 40 سالگی انقلاب بودجه 98 جامعه خراسان جنوبی عروسک موزه نسل جوان جشنواره فجر قیمت گوشت 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۰۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی نخستین موزه برق و روشنایی در تبریز

به گزارش صدای ایران از ایسنا،اکبر فرج نیا در آیین تجلیل از پیشکسوتان صنعت برق تبریز با بیان اینکه توزیع نیروی برق تبریز همچون خانواده، صمیمی و همدل است، اظهار کرد: صنعت برق آذربایجان از نظر دانش و عمل مثال‌زدنی بوده و سخت‌ترین مشکلات با تلاش و همت کارکنان به نتیجه مطلوبی رسیده است.

وی افزود: خدمت در صنعت برق افتخار بزرگی است و دلیل این افتخار نیز حضور پیشکسوتانی است که طی سال‌ها چراغ راهی برای این صنعت بوده‌اند و در کنار آنها درس زندگی آموخته‌ایم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز با اشاره به لزوم بهره‌مندی از تجربیات پیشکسوتان برق در سطح ملی، اضافه کرد: خاطرات و تجربیات پیشکسوتان صنعت برق باید در قالب تاریخ شفاهی و انتقال دانش، ثبت و به نسل‌های حاضر و آینده منتقل شود.

وی با اشاره به تأسیس اولین کارخانه برق تبریز به سال ۱۲۸۱ توسط قاسم خان والی، ادامه داد: با توجه به قدمت تاریخی برق و روشنایی در تبریز، اولین موزه روشنایی تبریز با همکاری مجموعه‌دار و تاریخ‌شناس بزرگ تبریز آقای رضا سرابی توسط شرکت برق تبریز راه‌اندازی خواهد شد.

در ادامه این نشست رضا سرابی مجسمه‌ساز و موزه‌دار، محقق و تاریخ‌پژوه تبریزی با بیان اینکه یکی از دغدغه‌ها اصلی من ایجاد موزه برق و روشنایی تبریز بود، گفت: در گذشته که تولید برق به شکل امروزی وجود نداشت، برخی کارخانه‌های بخش خصوصی عهده‌دار تأمین برق بودند که آثاری از آن دوران باقی‌مانده است.

وی با بیان اینکه در حدود ۵۰۰ نوع وسایل و لوازم روشنایی از چهار هزار سال پیش جمع‌آوری و تعدادی از آنها در موزه شهرداری تبریز به نمایش گذاشته شده است، گفت: در نخستین سال‌های ورود برق به ایران فقط در منازل رجال، برق وجود داشت و تصویر شاهان قاجار بر روی لامپ‌های سفارشی آن زمان نقش بسته شده که این نوع لامپ‌ها منحصر به‌فرد بوده و حتی در موزه برق تهران نیز وجود ندارد و ان‌شاءالله در موزه روشنایی تبریز به نمایش گذاشته خواهد شد.

سرابی با اشاره به لزوم ثبت خاطرات پیشکسوتان به‌عنوان تاریخ شفاهی، ادامه داد: امروزه موزه‌ها به سمت تاریخ شفاهی پیش می‌روند و این موضوع از اهمیت قابل توجهی برخوردار است.

محقق و تاریخ‌پژوه تبریزی افزود: آثار به‌جای مانده از گذشتگان قابل ارزش‌گذاری مالی نیست چرا که متعلق به همه مردم و نسل‌های آینده این شهر است و نسل‌های آینده باید با تاریخ و سختی‌های برق آشنا شوند.

به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق تبریز، طی این مراسم قبض برقی که متعلق به ۱۱۸ سال پیش یعنی مربوط به دوره قاجاریه و پس از دوران جنگ مشروطه بوده توسط رضا سرابی مجسمه‌ساز و موزه‌دار، محقق و تاریخ‌پژوه تبریزی به مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز به عنوان نخستین اثر موزه برق و روشنایی تبریز اهدا شد.


دیگر خبرها

  • کیوی و مرکبات نخستین زنجیره ارزش مازندران است
  • با عشق به ایران در ارمنستان (+عکس)
  • برپایی نمایشگاه دست ساخته‌ها دانش آموزان در گچساران
  • برپایی نمایشگاه آثار آندره سوروگیان درباره شاهنامه در ایروان
  • با عشق به ایران در ارمنستان
  • حضور ۱۰ شرکت تولیدی کشاورزی مازندران در نمایشگاه اکسپو
  • راه اندازی نخستین موزه برق و روشنایی تبریز
  • راه اندازی نخستین موزه برق و روشنایی در تبریز
  • دراین موزه حسابی بچگی کنید | نوستالژی هایی که هیچ کجا پیدا نمی شوند
  • برپایی کلاس درس دانشجویان دانشگاه آزاد در باغ موزه دفاع مقدس